Perfekt Alarm Biztonságtechnikai Webáruház

Mobil 06 30 334 5668 vagy 06 29 412 888 email: rendeles@riasztorendszerbolt.hu
0
Keresztnév mező kitöltése kötelező!
Vezeték név mező kitöltése kötelező!
Nem szabványos e-mail cím!
Email cím mező kitöltése kötelező!
Az e-mail cím már foglalt!
Jelszó mező kitöltése kötelező!
Érvényes jelszót kell megadni!
6 vagy több karakter kell a jelszónak!
16 vagy kevesebb karaktert kell megadni!
A két jelszó mező tartalma nem egyezik.!
A vásárlási feltételek még nincsenek elfogadva!
Ismeretlen hiba!
Sajnos valamelyik azonosító nem stimmel!
Nincs megerősítve a regisztrációja.
Az adminnak is meg kell erősítenie a regisztrációt!
Az adminisztrátor átmenetileg letiltotta a bejelentkezési lehetőségét!

Garancia, cseregarancia, elállás joga

 

Garancia:

A webáruházbasn található termékekre 12 hónap garancia érvényes, ez alól kivétel az akkumulátorok, amelyekre a törvény szerinti 6 hónap garancia érvényes. A három munkanapon túl jelentkező meghibásodások esetében a Magyarországi forgalmazó által megjelölt szervizpontok egyikébe kell eljuttatni a meghibásodott terméket.

Az áruházunkban árusított termékek szakszerű üzembehelyezéshez speciális ismeretekhez és végzettséghez van szükség. Néhány gyártó a garanciát csak abban az esetben ad az eszközre, ha azt szakember helyezte üzembe. Kérjük ennek figyelembevételét a megvásároláskor!

Amennyiben szakember segítségét kéri a beüzemeléshez, kérjük vegye figyelembe, hogy cégünk telepítést is vállal, rendelkezünk a szükséges szakhatósági engedélyekkel. 

A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Kérjük ennek megfelelően őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Cseregarancia:

A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre, az átvétel időpontjától számított 3 munkanapon belüli feladással van lehetőség.
 
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. IX.10. sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
 
Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
 
Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe: Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza a címünkre. 

Elállásra vonatkozó igényét e-mailben kell bejelentenie. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie! Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen a részünkre visszajuttatni, cégünk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.

Amennyiben a termékről felbontás után a kézbesítő jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.

Az elállási jog gyakorlása esetén az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerül költségeket vevő viseli! Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából adódó károk megtérítését.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat rendelesKUKACriasztorendszerbolt.hu címen, vagy a 06 29/412-888-as telefonszámon.